Thursday, May 6, 2010

giveaway..

ni diaaaa...simple giveaway from me myself to all readers here...mcm ramai je kan..tapi takpe..for the seek of appreciation for those yg sudi lawat blog ku yg humble ni.. i made this pot holders with love tau..bersempena dgn my anniversary semalam...

tak susah nak joint giveaway ni..just leave it your comment and i'll let my husb to choose who are the lucky one ;)...sampai isnin ni (10/5) pukul 6 petang..i'll announce the winner pagi selasa tu insyaAllah..

actually i made a pair of pot holders utk sesiapa yg bertuah ni..this is one of them ..

pink color utk sang isteri and another one utk sang suami (tak amik gambar yg tu la..)...
saja suka suka nak kasi semangat utk kita together gether di dapur bersama yg terchennta..romantik gitu kan ;)..

soooo enjoy k...

6 comments:

Hany FF said...

akak nak! eheks.

err...ada kena tulis apapa lagi ka kat comment ni?
:D

Sha@Mama Tina said...

salam kenal..lompat dari blog durra doodle hehehe...bestnya pandai menjahit kan..

err..saya nak jugak hadiah!

wani said...

wahhh wahh..aslm..nak gak hadiah ni..
hmm pot holder..sweet jer..mesti dibuat dgn penuhkasihsyg sempena anniversarykan...siap buat couple lagi..anyway.tashniah.semoha terus bahagia dan panjang umur sihat walafiat hingga akhir hayat...slm perkenalan n saya dh add awak k

::Mamalyna:: said...

salam, wahhhh...pot holder yang comel dan cute dan yg paling penting, pink kaler tue...nak join...

tq

Yati said...

fathiah,
Cantik pot holder.
Kebetulan, sama pulak tarikh end giveaway kita ye. (macam ada jodoh je, :D ) Yati join juga ye!

me01my said...

terima kasih semua sudi joint giveaway sy yer..suka suka..;)