Thursday, February 11, 2010

Jom Jahit: stylish pencil roll

Alhamdulillah...dapat juga buat pencil roll utk project jom jahit bulan Feb ni..basically sama je mcm org lain punya..just a bit different..takde laa beza sgt mana pun...nama je glamor sket..hehe 'stylish pencil roll'.. nama bukan main lagi..siap stylish lagi tu..ni kes syok sendiri la ni..hehe..why stylish?? sebab sama tapi tak serupa :p & bole gayakan dgn cara tersendiri..ceeewaahh...










boleh juga memuatkan calculator..kata pun orang accounting..mana bole berpisah dgn calculator kan..nak letak ipod pun boleh ;)
looks like wallet kan?
ni cara2 untuk digayakan yer..ikut laa mana suka kan..


upss..sila tgk pencil case yer..& abaikan tangan keringku itu..huhu

6 comments:

Yun said...

fathiah..smart lah....

ajar lah tutorial camne nk buat kan..hehehe

fathiah said...

yun..refer sini tutorial dia.. http://tinihani.blogspot.com/2010/02/jom-jahit-pencil-roll-tutorial.html

jom buat meh ;)

fiq.k.b.e.6.2.0.7 said...

ada wat utk jual x cmni? cm berminat la nk beli. =)

fathiah said...

fiq: berminat? insyaAllah bole..nk warna ape yer??

fiq said...

how much?

fathiah said...

RM15 je..