Sunday, January 31, 2010

A-line Dress

Akhirnya dapat juga siapkan A-line dress ni..agak mencabar juga rupanya buat dress ni..especially bahagian leher & zip..skill jahit zip masih belum ok lagi..berpeluh gak la..hehehe..takpe takpe..at least dapat gak cuba & joint Jom Jahit kan....suka suka ;)saya mcm Pn Gaban gak..takde model utk gaya kan dress ni..Sy pun nak bagi free dress ni..betul ni tau..sapa yg berminat & punya model yg cute utk digayakan ;)..nanti bole laa upload gambar model dress ni yer..

kat bawah ni plak seluar tidur utk incik husb..refashion dari kain pelekat dia yg terbakar dek sang isteri yg berangan masa iron kain tu..(not purposely tau!)..nasib laa kain..yg penting kain tu masih dapat diselamatkan dengan terhasilnya seluar tidur ni....suke cik abe i tau! hehehe (..nasib lakiku tak marah kain dia dah terbakar..huhuhu..selamat selamat)

3 comments:

Maya said...

nak marah pun memang tak jadi sebab tgk dah jadi seluar macam tu... kan..hehehehhe...

me01my said...

tu la kak..selamat

lia said...

hihi...isteri yang bijak!