Thursday, November 12, 2009

itty bitty dress

akhirnya...terhasil juga percubaan ke-2 jahit itty bitty baby dress ni..percubaan pertama tak snap gambar laa dan agak kecil sangat..yang ni suit utk baby 1++ thn... suka je tambah2 kain pink kat tengah tu..konon nak nampak lain sket..tp rasa nya macam besar sangat plak..then letak butang utk nampak ceria sket...mcm mana laaa org2 expert buat cantik2 ek?... just ikat reben di bahu sebab baju ni takde butang la...insyaAllah..bila free boleh cuba buat lagi..ada yg berkenan tak :D
eh btw baju ni dah bagi anak ayu..sure cute dia pakai..hehehe

1 comment:

Mama'N'BabyCraftTingZone said...

Nk tau mcm na awk wt ni?Kongsi la tutorial cket